пʼятниця, 30 березня 2018 р.

Виступ команди МНС

За результатами міського етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних переможцями стали команди:
  • І місце – НВК № 16 (керівник Вуколова Н.О.)
  • ІІ місце – гімназія № 19 (керівник Федотова Т.Л.);
  • ІІІ місце – ЗОШ № 8 (керівник Ашихміна М.М.).
21 та 22 березня 2018 на базі Мелітопольського центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді та Мелітопольського навчально-виховного комплексу № 16 пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, учасниками якого стали 19 команд закладів загальної середньої освіти міста Мелітополя. 
З метою залучення учнівської молоді до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед однолітків і населення, формування поваги до професії рятувальника, залучення до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та розкриття творчих здібностей дітей було проведено міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних у два етапи.
І етап фестивалю пройшов 21.03.2018 на базі Мелітопольського центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді, де кожна дружина повинна була пройти маршрут конкурсу «Безпечна прогулянка».
22.03.2018 на базі Мелітопольського навчально-виховного комплексу № 16 19 команд закладів загальної середньої освіти змагалися у конкурсах: «Плакат соціальної реклами», «Візитка» та «Домашнє завдання».
































































































Немає коментарів:

Дописати коментар